Om Forsa Hembageri
Om oss – Hantverk, tradition och passion
Vi bakar med omsorg, naturliga råvaror och ett hjärta som klappar för äkta bröd och bakverk.
Hitta till ossBakat med passion och tradition
Äkta hantverk från grunden
Vår historia börjar 1887 när Alfred Andersson öppnade Anderssons konditori. Kunskapen och kärleken till hantverket har förts vidare från generation till generation. På 1950-talet blev familjenamnet Landing, och konditoriet fick sitt nya namn – Landings.
Efter över 100 år i familjens ägo såldes verksamheten 1988. Men Claes Landing, som vuxit upp med bageriets dofter, fortsatte att driva flera bagerier och caféer. Drömmen om ett eget surdegsbageri levde vidare – och blev verklighet med Forsa Hembageri.
Utforska vår historia →

Mer än bara bröd
Vi inspireras av resor, smaker och möten. Särskilt våra resor till Italien har gett oss en kärlek till matlagning, vilket märks i vårt breda utbud av bakverk och matiga godsaker.

Hantverket lever vidare
Idag drivs verksamheten med samma kärlek och omsorg som när vi började. Kunskapen förs vidare från generation till generation – och vi ser fram emot att fortsätta baka för dig i många år framöver.

Ett av Uppsalas första surdegsbagerier
Forsa Hembageri var ett av de första surdegsbagerierna i Uppsala. Tack vare vår passion för surdeg och högkvalitativt mjöl har vi blivit ett självklart val för alla som älskar äkta bröd.
Utforska vår historia